Στάνλεϊ Τζόνσον: «Ρωτήστε τον πατέρα μου» απαντά στους δημοσιογράφους ο Μπόρις

Στάνλεϊ Τζόνσον: «Ρωτήστε τον πατέρα μου» απαντά στους δημοσιογράφους ο Μπόρις Featured

By / ΔΙΕΘΝΗ / Friday, 03 July 2020 14:15

 

Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον απολαμβάνει την πηλιορείτικη κουζίνα στο Χόρτο φέρνοντας σε δύσκολη του τον γιο του πρωθυπουργό της Βρετανίας

Τον ελληνικό ήλιο και τις λιχουδιές των πηλιορείτικης κουζίνας απολαμβάνει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας, την ώρα που η κολλητή του φίλη, Τζόρτζια Τόφολο, γυμνάζει το καλλίπυγο σώμα της στα πάρκα της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το γεγονός ότι ο 79χρονος Τζόνσον μετέβη στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας έφερε σε δεινή θέση τον γιο του αφού παρά τις ισχύουσες οδηγίες για Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια, ο ίδιος έδωσε το κακό παράδειγμα.Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έριξε το μπαλάκι στον πατέρα του...

«Νομίζω πραγματικά ότι θα έπρεπε να το συζητήσετε μαζί του», είπε ο Μπόρις Τζόνσον στο «LBC Radio», όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, ήρθε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας και ταξίδεψε στο σπίτι του στο Πήλιο, για να κάνει «απαραίτητες εργασίες» όπως ο ίδιος είπε.

Στην πατρίδα του, αν και τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού αυξάνονται ανησυχητικά και οι αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση, η 25χρονη φίλη του, Βρετανή τηλεπαρουσιάστρια Τζόρτζια Τόφολο το... έχει ρίξει στη γυμναστική.

 

 

 

Στάνλεϊ Τζόνσον: Αυτή είναι η 25χρονη κολλητή του πατέρα του Μπόρις


Η Τζόρτζια εκθέτει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στον βρετανικό ήλιο αποκτώντας ένα υπέροχο μαύρισμα, ακολουθεί τις οδηγίες του προσωπικού της γυμναστή, αν και πολλές φορές δεν αντέχει και... ξεκουράζεται στο γρασίδι... όπως αποκαλύπτει ο φακός.

Φορώντας κολάν και μπλούζα που αποκαλύπτει τους κοιλιακούς της όταν αθλείται και προκλητικό μαγιό όταν κάνει ηλιοθεραπεία, η 25χρονη φίλη του μπαμπά Τζόνσον μαγνητίζει το φακό.

Όμως, ο βρετανικός Τύπος δεν έχει αδυναμία μόνο στην Τζόρτζια αλλά και τον Στάνλεϊ . Ο πατέρας του Τζόνσον είναι έξω καρδιά, όπως ακριβώς και ο γιος του. Κάνει ότι του λέει η καρδιά του γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του κανόνες που έθεσε ο γιος του, πρωθυπουργός της χώρας: να πραγματοποιούνται δηλαδή ταξίδια μόνον όταν είναι άκρως απαραίτητο.

Το γεγονός ότι ο 79χρονος Στάνλεϊ παραβίασε την καραντίνα και ήρθε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας για να απολαύσει πηλιορείτικες διακοπές στη βίλα του, έφερε σε δύσκολη θέση τη Ντάουνινγκ Στριτ αφού έδωσε το κακό παράδειγμα.

Ο Στάνλει Τζόνσον παντρεύτηκε την ζωγράφο Σάρλοτ με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά - ο Τζόνσον είναι ένα από αυτά.

Το ζευγάρι ήταν μαζί επί 13 χρόνια. Όταν η σύζυγός του διαγνώστηκε σε ηλικία 40 ετών με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Στάνλεϊ κατάλαβε ότι η ζωή του με τη Σαρλότ δεν θα ήταν εύκολη. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύεται για δεύτερη φορά και με τη νέα του σύζυγο αποκτά δύο παιδιά.

Έκτοτε παραμένουν και μαζί και χώρια...

Στη χώρα μας πάντως ήρθε μόνος. Ο φακός τον απαθανάτισε πριν από λίγες ώρες να δειπνεί στο αγαπημένο του εστιατόριο στην παραλία του Χόρτου.

Η πρωτοβουλία του Στάνλεϊ Τζόνσον που είναι εδώ και χρόνια ιδιοκτήτης ξενώνα στο Χόρτο, τον οποίο νοικιάζει σε ομοεθνείς του, να παρακάμψει την απαγόρευση απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο, προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη χώρα του.

Απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» που τον επέκρινε για αυτή του την κίνηση, τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες στον ξενώνα έχει υπό την ιδιοκτησία του «Villa Irene» (Βίλα Ειρήνη) για να βεβαιωθεί ότι θα διατεθεί ασφαλής προς ενοικίαση με την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων που διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραλία του Χόρτου όπου βρίσκεται το αγαπημένο εστιατόριο του Τζόνσον, στο οποίο τρώει τακτικά και ο Βρετανός πρωθυπουργός, όποτε επισκέπτεται την περιοχή, δεν είχε πολύ κόσμο, λόγω της ημέρας, ωστόσο, τον αντιλήφθηκαν οι ντόπιοι που ειχαν ενημερωθεί για την έλευσή του και περίμεναν να τον δουν.

Οι αντιδράσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβαν και πολιτικές διαστάσεις, πέρα από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ. Για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής των Φιλελευθερων Δημοκρατών Τζέιμι Στόουν, ενώ ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού, ερωτηθείς σχετικά, αρνήθηκε να σχολιάζει την τολμηρή ενέργεια του μπαμπά Τζόνσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Νότιο Πήλιο και το Χόρτο όπου βρίσκεται η «Βίλα Ειρήνη» της οικογένειας Τζόνσον, είναι το αγαπημένο καταφύγιο του Βρετανού πρωθυπουργού για διακοπές τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Media

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.