ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

 

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε για μια απολαυστική μουσική βραδιά που θα μας ταξιδέψει η φωνή της Άννας Κίτσου όπως δεν την έχετε ξανακούσει!

 

Στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μητρικής Γλώσσας, που καθιερώθηκε από την UNESCO το 1999, με σκοπό την ενίσχυση της γλωσσικής επίγνωσης και της πολυγλωσσίας, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση προσφύγων και μητρικές γλώσσες» στον Βόλο, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, ώρες 17.30 με 21.00.

 

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου οργανώνει για πρώτη φορά φέτος, φιλανθρωπική εκδήλωση στο κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης Αργαλαστής (ΚΕΓΕ) ενόψει της γιορτής της Τσικνοπέμπτης για την στήριξη του ιδρύματος του Γηροκομείου Βόλου.

 

Η μεγάλη χειμερινή περιοδεία του κορυφαίου έλληνα ερμηνευτή, είναι το επόμενο μεγάλο βήμα του και ξεκινά από τη Αθήνα και το TAEKWON DO στις 12 Φεβρουαρίου.

 

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου , διοργανώνουν ημερίδα για τα ειδικά σχολεία του Δήμου με τίτλο :

 

Η Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιμανδρίτου Επιφανίου Οικονόμου, με τίτλο «Χριστόδουλος, Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού, 1974-1998».

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:30 στο κέντρο διασκέδασης «Ελλάδας Εικόνες» (Αλμυρού 9, Παλαιά Βόλου).

 

Με μία ακόμη επιστημονική ομιλία που φέτος αφορά στη γυναίκα, πλαισιώνουν την κοπή της πίτας τους οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου».

 

Ημέρα υιοθεσίας διοργανώνει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα (aRTe LiBRe GalleRia).

Please publish modules in offcanvas position.