ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα παραστεί και θα συμμετέχει ως κύριος ομιλητής στο καθιερωμένο επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στη Λάρισα (Ξενοδοχείο Larissa Imperial, Φαρσάλων 182).

 

Οι διαρρήκτες εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και το πρωί, έχοντας σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού της Λάρισας, Ελευθέριο.

Νεκρός βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 22χρονος φοιτητής στις εστίες του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.

 

Σοβαρότατο περιστατικό με αυτοκινητιστικό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου στις 2 πάρα τέταρτο μετά μεσημβρίας, λίγο έξω από τα Γυμνάσια Ελασσόνας, όταν ενώ μαθητές βρισκόντουσαν επάνω στο πεζοδρόμιο και αποχωρούσαν από το σχολείο τους, αυτοκίνητο διερχόμενο από στενό προσέκρουσε σε διερχόμενο επίσης μηχανάκι που πραγματοποιεί delivery εξυπηρετήσεις φαγητού, με αποτέλεσμα ο οδηγός από το μηχανάκι να πέσει επάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσει πολύ σοβαρά ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε επίσης.

 

Προσλήψεις για το Πάρκο των Ευχών εγκρίνει απόψε το δημοτικό συμβούλιο. Στη Σχετική εισήγηση του δημάρχου αναφέρεται:

 

Με έως και -80%, επί των αρχικών τιμών, συνεχίζονται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Fashion City Outlet, μέχρι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Στο μοναδικό Outlet της Θεσσαλίας, θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες τιμών σε προϊόντα κορυφαίων brands, με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες Outlet τιμές, που πρέπει πραγματικά να προλάβετε!

 

Η ευρωπαϊκή στρατιωτική άσκηση MILEX 19 η οποία είναι η μεγαλύτερης κλίμακας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκινάει σήμερα Δευτέρα στη Λάρισα και θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου στην έδρα του «EL EU-OHQ» στην πόλη μας. Θα συμμετάσχουν πάνω από 130 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μπορεί πλέον να λέμε ότι είμαστε στο κατώφλι της εξόδου από την κρίση, αλλά οι συνέπειές της φαίνεται πως θα ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία για χρόνια και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτές, θα είναι αναστρέψιμες.

 

Ο μικρός Χρήστος από τη Λάρισα δίνει μάχη για την ζωή του, εδώ και πέντε χρόνια, καθώς νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου.

Please publish modules in offcanvas position.