Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

 

«Πράσινο φως» έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας για την ανέγερση νέας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Ελένη της Σκιάθου, της οικογένειας Δερβένη.

 

Με αίτημα της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου προς την Attica Group εξασφαλίστηκε η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

 

Σημαντική βελτίωση αναμένεται να επιφέρει στη Δημοτική συγκοινωνία η απόκτηση  νέου λεωφορείου από τον Δήμο Αλοννήσου που θα εκτελεί τον δρομολόγιο Πατητήρι – Παλιά Αλόννησος – Πατητήρι  – Στενή Βάλλα.

 

 

Τον τίτλο «Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο» επέλεξε ο εμπνευσμένος δημοσιογράφος James Brewer για το εκτενές άρθρο του στο καθιερωμένο βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε θέματα θαλάσσιου και ναυτικού τουρισμού και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους και επαγγελματίες.

 

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν  το πρωϊ εργάτες που θα κατασκεύαζαν σύστημα αποχέτευσης σε οικοδομή στην Αλόννησο. Στο λάκκο της αποχέτευσης βρέθηκε ένας σκελετός και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί.

 

Ο Δήμος Σκιάθου διοργανώνει τα «Χριστούγεννα στην πολίχνη» με πλήθος εκδηλώσεων σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του νησιού.

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Αλοννήσου και συγκεκριμένα, για την αποπεράτωση του υπογείου χώρου και για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του, συνολικού προϋπολογισμού 260.000,00 ευρώ.

 

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης και η Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου, συναντήθηκαν με εκπροσώπους όλων των συλλόγων του νησιού μας στο κτίριο του Ξενία, με σκοπό την ενημέρωση, την προετοιμασία της φετινής γιορτής των ΣΚΟΠΕΛΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, την καταγραφή των ετήσιων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Σκόπελο και την ανταλλαγή απόψεων.

 

Στις 6 Δεκεμβρίου θα ανάψουν τα φώτα των Χριστουγέννων στο νησί της Σκιάθου.

Please publish modules in offcanvas position.