Η Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας για την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη

By / ΤΟΠΙΚΑ / Thursday, 12 December 2019 13:59

 

Την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, σε συνέχεια αυτών των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, προκάλεσε μια ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιώς Νίνα Κασιμάτη στην οποία αποκαλούσε τους αστυνομικούς με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση απάντηση των συνδικαλιστών της Αστυνομίας της Μαγνησίας, άναυδοι συγκλονισμένοι και άφωνοι πρωτίστως ως άνθρωποι και δευτερευόντως ως αστυνομικοί, παρακολουθούμε τα εμετικά παραληρήματα εναντίον μας βουλευτών της αντιπολίτευσης, που μας παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης εποχές, διχάζουν τον ελληνικό λαό, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων και των οικογενειών αυτών και προάγουν τον κοινωνικό ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.

«Ποιους λοιπόν αποκαλεί γουρούνια, μπάτσους και δολοφόνους η κ. Κασιματη; Αυτούς που ως κυβερνώντες χρησιμοποιούσατε κατά δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες προκειμένου να προφυλαχθείτε από την οργή του ελληνικού λαού ή αυτούς στους οποίους μοιράζατε θερμά συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την συνθήκη των Πρεσπών;
Πόσο ρατσιστική και υποκριτική είναι η στάση σας όταν και ενώ πολύ ορθά στηρίζετε – με λόγια – μειονότητες, μετανάστες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά πολύ εύκολα και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και ενδοιασμό στοχοποιείτε μια πολύ μεγάλη κοινωνική ομάδα, αυτή των αστυνομικών και των οικογενειών τους;», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί απευθυνόμενοι προς τη βουλευτή, τονίζει ότι καταλαβαίνουν ότι ορθά σκεπτόμενη, χρησιμοποιεί τη γνωστή στερεότυπη φράση που έχει καθιερωθεί – όπως ατυχώς υποστήριξε – στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου να διατηρήσει το βουλευτικό αξίωμα που της αποφέρει ένα εισόδημα οχτώ φορές μεγαλύτερο από το δικό τους μηνιαίως, αλλά δεν θα της επιτρέψουν να σβήσουν το χαμόγελο και την ελπίδα από τα πρόσωπα των παιδιών τους.
«Θα μπορούσαμε λοιπόν και θα θέλαμε πολύ να σας απαντήσουμε με αντίστοιχες εκφράσεις που έχουν καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία πλην όμως το λειτούργημα που επιτελούμε στην κοινωνία, η παιδεία και κυρίως η ψυχή μας δεν έχει ακόμη ποτιστεί με τη δυσοσμία του χώρου που ζουν τα άκρως συμπαθητικά τετράποδα με τα οποία και μας παρομοιάσατε», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.