
Στη θρησκευτική γιορτή του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (Ριγανά), παρέστη ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός.
Η πανήγυρη γίνεται κάθε χρόνο στις 24 Ιουνίου, στο Ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη Αμαράντου με τέλεση Θείας Λειτουργίας και Αρτοκλασία, παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού και του οικισμού «Κούτσουρου», αλλά και προσέλευση από κοντινά χωριά, όπως η Ραχούλα, το Σαραντάπορο και η Νεράιδα.
Το έθιμο αναφέρει ότι αυτή την ημέρα αρχίζει η συλλογή της ρίγανης στην ευρύτερη περιοχή ενώ, στη διάρκεια του μικρού πανηγυριού που ακολουθεί στον γραφικό, γεμάτο έλατα περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού, προσφέρεται στους επισκέπτες παραδοσιακή φασολάδα που φτιάχνουν γυναίκες του Αμαράντου.
Ο κ. Κωτσός είχε πολλές θερμές χειραψίες και εγκάρδιες συνομιλίες με κατοίκους οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.









![Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας του Βολιώτη Γεράσιμου Ιάσονα – «Δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους και ζει στο σκοτάδι άδικα» [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mqdefault.jpg?resize=320%2C180&ssl=1)





![Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Μαρινέλλα: Ηταν όλοι εκεί, βαθιά συγκινημένοι -Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Αλεξίου-Νταλάρα [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/mitsotakis-kideia-marinela_1.jpg.webp?resize=360%2C180&ssl=1)














![Αχιλλέας Μπέος στα «AquAwards»: Τιμητική παρουσία και βράβευση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών [εικόνες]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/646357930_4197641687165554_4595296198857487396_n-1200x800-1.jpg?resize=360%2C180&ssl=1)










































