Τα σχόλια που έγιναν για τη σχέση σου μετά το χωρισμό σου δεν είναι τοξικά για σένα;
«Τοξικά είναι μόνο για εκείνους που τα έκαναν. Όταν έχεις αυτό τον τρόπο σκέψης, είναι μέσα σου η τοξικότητα. Δεν μπορείς να μου τη φορέσεις. Εγώ δεν τη θέλω στη ζωή μου, γι’ αυτό δεν είχα ποτέ μπλεξίματα, τσακωμούς, ζήλιες ή προδοσίες.
Οι άνθρωποι δίπλα μου ήταν πάντα αληθινοί, ειλικρινείς, ντόμπροι και αξιοπρεπείς. Δεν με αφορούν τα κουτσομπολιά και δεν με νοιάζει τι θα πει και τι άποψη έχει ο οποιοσδήποτε. Ποιος τους ρώτησε τι πιστεύουν; Ποιος μπορεί να ξέρει και να κρίνει τις επιλογές μου και το πώς είμαι μέσα στο σπίτι μου;
Θα σου πουν «είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να δεχθείς την κριτική». Είναι άλλο το να δεχθώ την κριτική και άλλο το να μου στείλεις μήνυμα που λέει “εγώ δεν συμφωνώ που χώρισες»”. Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα».
Απαντάς σε αυτά τα σχόλια;
«Κάποιες φορές, απαντώ γελώντας και κάνοντας κάποιο καυστικό σχόλιο που τους σοκάρει. Το 99% των ανθρώπων στους οποίους θα απαντήσω βάζοντάς τους στη θέση τους γίνονται οι μεγαλύτεροι fans μου. Δεν δίνω περισσότερη σημασία απ’ ό,τι πρέπει ούτε στα θετικά ούτε στα αρνητικά σχόλια. Χαίρομαι όταν μου γράφουν κάτι όμορφο, ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες που θα μου εκμυστηρευτούν την προσωπική τους ιστορία ή ότι με κάποια κίνησή μου τις ενέπνευσα ως μητέρες, επιχειρηματίες και συντρόφους. Μέχρι εκεί.
Δεν νιώθω ούτε θεά με τα ωραία σχόλια ούτε ράκος με τα άσχημα. Έχω περάσει πολλά χρόνια χωρίς Instagram, ξέρω πώς είναι η ζωή πέρα από τα social media και λαμβάνω την αγάπη του κόσμου καθημερινά. Δεν θα αρέσουμε σε όλους, αρκεί που αρέσω εγώ σε μένα».









![Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας του Βολιώτη Γεράσιμου Ιάσονα – «Δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους και ζει στο σκοτάδι άδικα» [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mqdefault.jpg?resize=320%2C180&ssl=1)





![Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Μαρινέλλα: Ηταν όλοι εκεί, βαθιά συγκινημένοι -Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Αλεξίου-Νταλάρα [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/mitsotakis-kideia-marinela_1.jpg.webp?resize=360%2C180&ssl=1)














![Αχιλλέας Μπέος στα «AquAwards»: Τιμητική παρουσία και βράβευση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών [εικόνες]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/646357930_4197641687165554_4595296198857487396_n-1200x800-1.jpg?resize=360%2C180&ssl=1)










































