Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, το Περιφερειακό Συμβούλιο, την οποία «ευλόγησε» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.
Με την ολοκλήρωση της τελετής ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος κάλεσε το Σώμα να σταθεί με σοβαρότητα απέναντι στους πολίτες του τόπου, ευχόμενος το 2025 να είναι ένα «έτος που θα επιταχυνθούν τα πάντα για τη Θεσσαλία».
Ευχές έδωσε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, όπως και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρύσα Τσαγανού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχερές ήταν η επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» και η περιφερειακή Σύμβουλο Β. Σποράδων με την «Πρωτοβουλία», Αμαλία Γραββάνη, που κέρδισαν από ένα γούρι, ενώ τρεις διανυκτερεύσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας, κέρδισαν μέσω κλήρωσης ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία» Νικόλαος Ντίτορας, ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αναστασίου Ιωάννης και ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», Ιωάννης Τέας.
Δείτε φωτογραφίες:














Φωτό & βίντεο: larissanet//Θανάσης Καλιακούδας














































































