Μετά από προσωρινή αναστολή λόγω των αγροτικών αποκλεισμών, τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως ενημερώνει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, η αναστολή της λειτουργίας των δρομολογίων την Τετάρτη προκλήθηκε από τα μπλόκα των αγροτών. Η επανεκκίνηση των δρομολογίων έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής, ενόψει της επικείμενης συνάντησης των αγροτών με την κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα συνοδευτεί από το σταδιακό άνοιγμα των μπλόκων.
Η εταιρεία τονίζει ότι το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί άμεσα για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη σχετικά με τη λειτουργία των δρομολογίων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής μετακίνηση των επιβατών.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας παραμένει σε ετοιμότητα, με στόχο να διασφαλίσει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιβατών και την επανέναρξη των δρομολογίων που επηρεάστηκαν από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.









![Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας του Βολιώτη Γεράσιμου Ιάσονα – «Δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους και ζει στο σκοτάδι άδικα» [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mqdefault.jpg?resize=320%2C180&ssl=1)





![Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Μαρινέλλα: Ηταν όλοι εκεί, βαθιά συγκινημένοι -Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Αλεξίου-Νταλάρα [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/mitsotakis-kideia-marinela_1.jpg.webp?resize=360%2C180&ssl=1)














![Αχιλλέας Μπέος στα «AquAwards»: Τιμητική παρουσία και βράβευση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών [εικόνες]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/646357930_4197641687165554_4595296198857487396_n-1200x800-1.jpg?resize=360%2C180&ssl=1)










































