Στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας παρευρέθηκε ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Κων. Μαραβέγιας.
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του:
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ομάδα Αλήθειας βρίσκεται και βρισκόταν πάντοτε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Εκεί θα συνεχίζει να βαδίζει καθώς σε μια σκληρή μάχη ιδεών εκθέτει την υποκρισία, διαθλά μέσα από το δημοσιογραφικό της γυαλί την αλήθεια και αυτό ενοχλεί.
Δεν είναι όμως αυτό που κάνει τον Kimon Benos και τον Kostas Doganis να ξεχωρίσουν. Αυτά τα δύο παιδιά κλήθηκαν να δώσουν και μάχες προσωπικές, όταν μετά την ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, δέχτηκαν ανήθικες επιθέσεις και προπηλακισμούς.
Άλλωστε αυτό κανεί εκείνος που δεν δύναται να αντιπαρατεθεί πολιτικά, αξιακά και τεκμηριωμένα: χτυπά το ήθος του αντιπάλου του. Ως αποδέκτης αυτής της τοξικότητας τα τελευταία χρόνια, έχω νιώσει στο πετσί μου αυτή τη χυδαία και μεθοδευμένη επίθεση.
Η μεγαλειώδης προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας επιβεβαιώνει την αναγνώριση δύο νέων ανθρώπων που έχουν το σθένος να υπερασπίζονται την αλήθεια έως το τέλος και με κάθε κόστος!
















































































