Όπως αποκάλυψε, γνωρίστηκαν την παραμονή Χριστουγέννων σε κοινή παρέα και είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο. Η ίδια περιέγραψε τη σχέση τους ως ουσιαστική και συντροφική. «Είναι μία σχέση που και ο ίδιος την έχει ομολογήσει. Είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο. Είναι μία ουσιαστική, συντροφική, όμορφη και γλυκιά σχέση. Γνωριστήκαμε σε ένα κοινό τραπέζι παραμονή Χριστουγέννων, ανήμερα της γιορτής μου. Ήταν ένα ωραίο, μεγάλο, αναπάντεχο δώρο. Τι να πρωτοπείς για τον κύριο Λυκουρέζο. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας ζωντανός θρύλος. Έχει πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να σε γοητεύσουν. Είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος. Και ευγενής ψυχή», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια που ακολούθησαν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση, σημειώνοντας ότι δεν την επηρεάζουν και ότι αντιμετώπισε την κατάσταση ψύχραιμα. «Υπήρξαν πολλά σχόλια μετά την πρώτη μας κοινή εμφάνιση. Από όλη αυτή την ιστορία, κατάλαβα ότι δεν με αγγίζουν όλα αυτά. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει τόσος πολύς χαμός και τόση πολλή συζήτηση γύρω από αυτό. Το χειρίστηκα ψύχραιμα και δεν με άγγιξε ιδιαίτερα», σημείωσε.
Για την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, ανέφερε πως υποστήριξε τη σχέση του πατέρα της με τον δικό της τρόπο. Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει γνωριστεί και με τα τρία παιδιά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. «Έκανε αυτό που ένιωσε. Ήθελε κι εκείνη με τον δικό της τρόπο να δηλώσει κάτι και να δείξει ότι είναι δίπλα στον μπαμπά της», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στο επάγγελμά της και τις σπουδές της. «Ξεκίνησα ως χορεύτρια κλασικού χορού και μετά μεταπήδησα στην υποκριτική, καθώς πήγα κανονικά σε σχολή. Πέρασα κανονικά τις εισαγωγικές μου, μπήκα στη σχολή, την τελείωσα και έκτοτε εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια», είπε κλείνοντας.









![Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας του Βολιώτη Γεράσιμου Ιάσονα – «Δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους και ζει στο σκοτάδι άδικα» [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mqdefault.jpg?resize=320%2C180&ssl=1)





![Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Μαρινέλλα: Ηταν όλοι εκεί, βαθιά συγκινημένοι -Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Αλεξίου-Νταλάρα [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/mitsotakis-kideia-marinela_1.jpg.webp?resize=360%2C180&ssl=1)














![Αχιλλέας Μπέος στα «AquAwards»: Τιμητική παρουσία και βράβευση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών [εικόνες]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/646357930_4197641687165554_4595296198857487396_n-1200x800-1.jpg?resize=360%2C180&ssl=1)










































