Βαρύ πένθος σκόρπισε στον Βόλο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Αράπη, μόλις 42 ετών, ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Το μοιραίο συνέβη προχθές, όταν διανυκτέρευσε στο σπίτι φίλου του και δεν ξύπνησε ποτέ. Ο οικοδεσπότης τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως υπέστη βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Η απώλειά του έχει συγκλονίσει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Ο Γιώργος Αράπης περιγραφόταν από όλους ως ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, που αντιμετώπιζε με δύναμη και αξιοπρέπεια τα προβλήματα υγείας του. Το άδοξο τέλος του γέμισε θλίψη όσους τον γνώριζαν.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Από τις 10:30 π.μ. η σορός θα βρίσκεται στον ναό για να τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι.
Τον εκλιπόντα θρηνούν οι γονείς του Ευάγγελος και Πάτρα, ο αδελφός του Αποστόλης, οι θείοι του Κωνσταντίνος και Ανδρομάχη Σωτηρίου, τα ξαδέλφια του και λοιποί συγγενείς.









![Για πρώτη φορά μιλάει ο πατέρας του Βολιώτη Γεράσιμου Ιάσονα – «Δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους και ζει στο σκοτάδι άδικα» [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mqdefault.jpg?resize=320%2C180&ssl=1)





![Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Μαρινέλλα: Ηταν όλοι εκεί, βαθιά συγκινημένοι -Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Αλεξίου-Νταλάρα [βίντεο]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/mitsotakis-kideia-marinela_1.jpg.webp?resize=360%2C180&ssl=1)














![Αχιλλέας Μπέος στα «AquAwards»: Τιμητική παρουσία και βράβευση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών [εικόνες]](https://i0.wp.com/www.lifevolos.gr/wp-content/uploads/2026/03/646357930_4197641687165554_4595296198857487396_n-1200x800-1.jpg?resize=360%2C180&ssl=1)










































