«Θεέ μου τι θα πω στο παιδί, δίνει πανελλήνιες», φώναζε συντετριμμένη λίγο μετά στο Αχιλλοπούλειο η σύζυγός του
Τραγωδία σήμερα Βόλο σήμερα το πρωί με 47χρονο να εντοπίζεται νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του.
Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία στη Νέα Ιωνία.
Ο 47χρονος ο οποίος είναι πατέρας δοκιμαζόμενου στις πανελλαδικές εξετάσεις παιδιού, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις στο μπάνιο από τον μικρό του γιου που ήταν σε κατάσταση σοκ.
Ακολούθησαν στιγμές φρίκης με εναγώνιες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σε λίγα λεπτά διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν επί τόπου με συνεχείς προσπάθειες ανάνηψης.
Οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίστηκαν στο Αχιλλοπούλειο, δυστυχώς, όμως, χωρίς το επιθυμητό αποτελέσματα. Ο 47χρονος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άσφυγμος, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, φέρεται όμως να είχε έντονο άγχος λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων στις οποίες θα συμμετείχε το μεγαλύτερό του παιδί.
ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ













































































