ΜΟΔ Βόλου: Καταδίκη 37χρονου που ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του, που όμως τον στήριξε!

By / ΤΟΠΙΚΑ / Wednesday, 13 March 2024 09:33

 

 

 

Ποινή φυλάκισης επτά ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή, αλλά με την έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό της αποτέλεσμα, επέβαλε χθες το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου με τέσσερις προς τρεις ψήφους σε 37χρονο από την Καρδίτσα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης που συμπλήρωσε το 12Ο, αλλά όχι το 14ο έτος της ηλικίας, καθώς ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της νέας του συντρόφου.

Στην Καρδίτσα, ο 37χρονος, τον Μάιο του 2023, είχε ήδη διανύσει αρκετούς μήνες σχέσης με τη σύντροφό του, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, το οποίο είχε διαγνωστεί με ελαφριά νοητική στέρηση. Μία μέρα του ίδιου μήνα, το ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο τότε ήταν μεταξύ 12 και 14 ετών, φέρεται να «πρόδωσε» στη μητέρα του πως ο καινούργιος της σύντροφος ασελγούσε σε βάρος της.

Η μητέρα της ανήλικης, γνωρίζοντας την ελαφριά νοητική στέρηση την οποία είχε το κοριτσάκι της βάσει της διάγνωσης, υπέθεσε πως τα λεγόμενά της δεν ήταν παρά ένα γεγονός νοητικά πλασμένο, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου προς υποστήριξη του κατηγορουμένου.

Author

Lifevolos

Lifevolos

Login to post comments

Please publish modules in offcanvas position.